вторник, 5 февраля 2013 г.

Модуль 3. Рефлексія


Цей модуль допоміг мені визначитися з навчальною темою для створення Портфоліо - "Розділ 2. Ринкова економіка", що вивчається в 11 класі у курсі "Основи економіки".
Ознайомившись із вимогами Державного стандарту базової та повної середньої освіти, я сформулювала цілі та очікувані результати після вивчення даної теми:
учні мають розуміти, що таке попит та пропозиція та їхній взаємозв’язок, що являє собою підприємницька діяльність, розвинуть навички оцінювати ефективність функціонування підприємства на основі співставлення витрат та доходів його діяльності, створять власне підприємство, виготовлять продукт з наявного набору ресурсів. Учні повинні навчитись користуватися різними електронними та друкованими ресурсами для накопичення та синтезування інформації, а також створення та передавання знань відповідній аудиторії.
Крім того, учні розвинуть навички ХХІ ст., а саме:
  • Розвиток, впровадження та донесення нових ідей до інших
  • Здійснення вибору та прийняття комплексних рішень
  • Гнучкість та готовність до застосування необхідних компромісів з метою здійснення спільного завдання
  • Вміння швидко та ефективно шукати інформацію, критично та компетентно оцінювати інформацію, вміння вірно та творчо використовувати дані для вирішення проблем.
  • Належне використання цифрових технологій, інструментів та/або комунікаційних мереж для доступу, управління, інтегрування, оцінювання та створення інформаційних даних для успішного функціонування в суспільстві економіки знань.
  • Використання комп’ютерних технологій як інструменту для спілкування, досліджень, організації, оцінювання інформації, володіння базовим розумінням етичних/правових питань, пов’язаних з доступом та використанням інформації
  • Використання для досягнення цілей сукупного інтелекту груп, коли це необхідно.
Також я сформулювала основні запитання теми: ключове, тематичні та змістові. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий